Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου με υποψήφιους Ευρωβουλευτές

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία Γαλατσίου διοργανώνει την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 19.00 στον πολιτιστικό χώρο Καμίνι ( Ρεθύμνης και Καραϊσκάκη) την πρώτη μιας σειράς ανοιχτών εκδηλώσεων που σχεδιάζονται στην πορεία προς τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Στην εκδήλωση της Τετάρτης 15 Μαΐου θα συζητήσουν με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κόμματος Νάσο Παπαργυρόπουλο, Αναστασία Σαπουνά και Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο.   

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Στερεά Ελλάδα.  Αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο, με περαιτέρω σπουδές στο University of California UCLA).  Είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Greek Reporter, ενός από τους κορυφαίους ειδησεογραφικούς οργανισμούς των Ελλήνων της διασποράς με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες.  Επιπλέον, είναι επιχειρηματίας με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης, καθώς και ιδιοκτήτης επιχείρησης στην καρδιά της Αθήνας. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κινηματογραφικές, θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές, όπου η πιο πρόσφατη κέρδισε το βραβείο καλύτερης δίγλωσσης ταινίας στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Μακάο, στην Κίνα.

Η Αναστασία Σαπουνά γεννήθηκε στο Περιστέρι. Συντονίστρια του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής, εργάστηκε σε θέματα Οικονομικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας την περίοδο 2016 – 2018. Πρώην Πρόεδρος της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. Πτυχιούχος του Παντείου με παράλληλες σπουδές στην ανάπτυξη λογισμικού. Με γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ διορίστηκε στην εφορία Άνδρου του 2005. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής με διαδρομή σε κομματικές θέσεις. Ενεργοποιήθηκε κοινωνικά: από τα μαθητικά συμβούλια και τις καταλήψεις του ’91, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στον εθελοντισμό, στο κίνημα για να παραμείνουν ενεργές Δημόσιες Υπηρεσίες στα νησιά την περίοδο των μνημονίων. Είναι μέλος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών. Παντρεμένη με τον Δημήτρη Ζάννε μεγαλώνουν μαζί την Καίτη, τον Γιώργο και τον Αντώνη.

Ο Κωνσταντίνος  Σιδηρόπουλος μένει στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και κατάγεται από την Ημαθία και την Καρδίτσα.Είναι Διδάκτορας Βιολογίας, ζωγράφος ,ποιητής και στιχουργός. Τελείωσε το 4ο Λύκειο Κορυδαλλού. Απόφοιτος  Τμήματος  Βιολογίας ΕΚΠΑ .Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών το 2005. Διδακτορικό στον Τομέα Ζωολογίας. Συμμετοχή στο ARΤ Θεσσαλονίκη 2016. Έκθεση ζωγραφικής 50 HAIKU & NEW AGE,2018. Ποιητική συλλογή : «Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Μέρος Πρώτο: Οι Εποχές άλλαξαν», 2018. Πρώτο επιστημονικό βιβλίο «Η διαχρονική διαφοροποίηση της Πανίδας της Ελλάδας», ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, 2023. Μέλος του MDA Hellas. Συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις της γκαλερί ART WAY,2023-2024.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ