Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Βαριά εντός έδρας ήττα για τον Ερμή Ηρακλείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο ΠΑΟ Καματερού νίκησε με 0 – 4

Ο ΠΑΟ Καματερού συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη της απόδοσής του στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς κατάφερε να κερδίσει με εντυπωσιακό τρόπο εκτός έδρας τον Ερμή Ηρακλείου με 0-4. Με αυτή τη νίκη, το Καματερό συνεχίζει την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, προσπαθώντας να κατακτήσει μια θέση που την οδηγεί στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Η ομάδα του ΠΑΟ Καματερού βρίσκεται ισόβαθμη στη δεύτερη θέση με τον Διαγόρα Αιγάλεω, μετά τη νίκη του Διαγόρα με 2-0 επί του Γαλατσίου. Και οι δύο ομάδες έχουν συγκεντρώσει 63 βαθμούς, καθιστώντας την κόντρα για τις πρώτες θέσεις ακόμα πιο σφοδρή και απροβλέπτη.

Με δύο ακόμα αγωνιστικές να απομένουν, η αγωνία για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για την ανόδου μεγαλώνει. Το επόμενο δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟ Καματερού είναι εκτός έδρας αντιμέτωπος με τη δυνατή ομάδα του ΠΟΨ, που βρίσκεται στην 4η θέση και αναζητά τις μαθηματικές ελπίδες που έχει.

Σχετικά με τον αγώνα με τον Ερμή Ηρακλείου, ο ΠΑΟ Καματερού ήταν κυρίαρχος σε κάθε φάση του παιχνιδιού. Με ένα άνετο παιχνίδι και αποφασιστικότητα, κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη με 4 γκολ, αφήνοντας ελάχιστες ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα.

Στο 10′ ο Μπινέρι με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο δοκάρι στο 37′ και αφου απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας Τάρλας. Στο 49′ ο Παππάς με όμορφο γυριστό σουτ έγραψε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν στο 53′ με το Καραίνδρο κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Μπινέρι στο 55′ έγραψε με όμορφο πλασέ το 0-3 ενώ στο 61′ ο Νικολάου σημείωσε με πλασέ το 0-4 μετά απο ασίστ του Μπινέρι.

Στο 77′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζομπαίδη απο τον Πιτέλη. Το πεναλτι εκτέλεσε ο Ζομπαίδης αλλά ο Κολιάκης απέκρουσε σωτήρια στην γωνιά του.

ΕΡΜΗΣ: Τάρλας, Δούφας (43′ Βασίλος), Ουρούτσι, Γλατζίνας (75′ Κουνέλης), Παππάς, Βιδάκης (62′ Μπάρκουλας), Καραίνδρος (62′ Κολονιώτης), Ζομπαίδης, Τζούστας, Λιαπίδης (62′ Αλεπίδης), Χρήστου

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολιάκης, Πιτέλης, Μαυροειδής, Τσουρούλας (62′ Γεωργόπουλος), Μπίμπιζας (81′ Πέτρου), Κουμπάρος (55′ Τζωρτζίνης), Τσουτσάνης, Παππάς, Νικολάου, Μπινέρι (62′ Χαιρετάκης), Καλογερής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ