Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νεκρός επιβάτης και 30 τραυματίες σε πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη λόγω αναταράξεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας επιβάτης σκοτώθηκε και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν σε πτήση της Singapore Airlines από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη, εν μέσω έντονων αναταράξεων.

Το Boeing 777-300ER με προορισμό τη Σιγκαπούρη άλλαξε πορεία προς την Μπανγκόκ και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στις 15:45 τοπική ώρα.

Το αεροσκάφος μετέφερε συνολικά 211 επιβάτες και 18 μέλη πληρώματος, όπως ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Δεν ήταν άμεσα σαφές σε ποια χρονική στιγμή, κατά τη διάρκεια της πτήσης, σημειώθηκαν οι τραυματισμοί και ο θάνατος του επιβάτη.

«Η Singapore Airlines εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του νεκρού», προστίθεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου Suvarnabhumi της Μπανγκόκ δήλωσε ότι ιατρική ομάδα ήταν σε ετοιμότητα.

Ο υπουργός Μεταφορών της Σιγκαπούρης, Τσι Χονγκ Τατ, διαβεβαίωσε επίσης για το ότι «η κυβέρνηση θα παράσχει βοήθεια στους επιβάτες και τις οικογένειές τους».

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα το περιστατικό στην πτήση SQ321 της Singapore Airlines από το Χίθροου του Λονδίνου προς τη Σιγκαπούρη», ανέφερε σε δήλωσή του στο Facebook.

Αγνωστες οι συνθήκες

Προς το παρόν, δεν έχει αποσαφηνιστεί τι ακριβώς συνέβη κατά την πτήση, καθώς παρόλο που οι αναταράξεις θεωρούνται συνηθισμένες, σοβαρά περιστατικά όπως το σημερινό είναι σπάνια.

Είναι επίσης γνωστό ότι οι πιλότοι συχνά επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ασυρμάτου για προειδοποιήσεις σχετικά με τις καιρικές συνθήκες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ