Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Η Δύναμη Προοπτικής προσάπτει εμπάθεια στη δημοτική αρχή Ν. Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

“Είναι απορίας άξιο γιατί η δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας δείχνει τόση μικρότητα, τόση εμπάθεια και πάλι”, αναφέρει χαρακτηριστικά η παράταξη Δύναμη Προοπτικής, με επικεφαλής την πρώην δήμαρχο, Δέσποινα Θωμαΐδου. Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για τις δικές τους ενέργειες προκειμένου να προμηθευτεί ο Δήμος καινούργια μηχανήματα έργου και να διευκολυνθεί το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας και περιβάλλοντος, αντιπαραβάλλοντας αυτές τις ενέργειες με την απραγία για την οποία, εμμέσως πλην σαφώς, κατηγορεί την τωρινή δημοτική αρχή.

“Εμείς ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε και τελικά καταφέραμε να προμηθευτεί ο Δήμος Νέας Ιωνίας νέα μηχανήματα έργου από το αναπτυξιακό πρόγραμμα Φιλόδημος, ώστε να υποβοηθηθεί το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας και περιβάλλοντος”, δηλώνει η παράταξη.

Κατόπιν, αναφέρει πως προμηθεύτηκαν συνολικά:

  1.  απορριμματοφόρα,
  2.  υδροφόρα,
  3.  εκσκαφέα φορτωτή,
  4.  μικροφορτωτή,
  5.  αυτοκινούμενο διαγραμμιστικό,
  6. πρεμνοκόφτη και
  7.  επιβατικά υβριδικά αυτοκίνητα

“Όλα αυτά προϋπολογισμού 1.236.000 ευρώ.

Τα μηχανήματα εν τω μεταξύ παραλήφθηκαν αλλά και παραλαμβάνονται σταδιακά, όπως έγινε και τις τελευταίες μέρες.

Ευχόμαστε η πόλη μας να τα αξιοποιήσει άμεσα.

Διερωτώμαστε, όμως, ποιες ενέργειες κάνει, εάν κάνει, η σημερινή Δημοτική Αρχή για να εξασφαλίσει νέες χρηματοδοτήσεις, πέραν αυτών που εμείς φέραμε;” θέτει ως ζήτημα η Δύναμη Προοπτικής.

“Και βέβαια, εκτός από δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που ο κ. Δήμαρχος εξήγγειλε χωρίς ίχνος ντροπής αφού, μεταξύ άλλων, δεσμεύει τις επόμενες γενιές και διοικήσεις με ένα τεράστιο οικονομικό βάρος η αποπληρωμή του οποίου εκτείνεται σε 25 χρόνια;” καταλήγει εξαπολύοντας πυρά προς τη διοίκηση του κ. Μανούρη η παράταξη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ