Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Πέθανε η Μαρουσιώτισσα εικαστικός Άννα Φωτοπούλου, κόρη του ηθοποιού Μίμη Φωτόπουλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε η εικαστικός Άννα Φωτοπούλου.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της σελίδας “Ελληνικός Κινηματογράφος” στο Facebook, από όπου κι έγινε γνωστή η είδηση:

“Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών η εικαστικός Άννα Φωτοπούλου, πρωτότοκη κόρη του αξέχαστου ηθοποιού Μίμη Φωτόπουλου και της Μαργαρίτας Τσάλα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της”.

H μουσικός και ερμηνεύτρια Ναταλία Ρασούλη έγραψε στο Facebook:

«Ένα από τα πιο γλυκά πλάσματα μας έφυγε σήμερα… Η φίλη μας και γειτονοπούλα μας η Άννα Φωτοπούλου, μια υπέροχη καλλιτέχνις, αγωνίστρια, γεμάτη καλοσύνη και με σπάνιο χιούμορ, κόρη του αείμνηστου Μίμη Φωτόπουλου… Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της και την οικογένειά της… Βιάστηκες βρε Άννα μου γλυκιά…».

Τα συλλυπητήρια του δημάρχου Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου

«Η απώλεια της Μαρουσιώτισσας εικαστικού Άννας Φωτοπούλου μας γεμίζει θλίψη”, δηλώνει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δήμαρχος Αμαρουσίου.

“Η Άννα, κόρη του αείμνηστου μεγάλου Έλληνα Ηθοποιού Μίμη Φωτόπουλου, αφήνει ένα ισχυρό αποτύπωμα τόσο στο καλλιτεχνικό όσο και πολιτικό χώρο. Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου με ήθος και συνέπεια στις ιδέες της.

Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια”, ολοκληρώνει.

Ν. Αριστερά Αμαρουσίου: “Θα νιώθουμε πάντα το χαμόγελό της να μας συντροφεύει”

Η Νέα Αριστερά Αμαρουσίου ανέφερε με τη σειρά της τα εξής για την απώλεια της Άννας Φωτοπούλου: “Το βράδυ της Παρασκευής 31.05.2024 ήρθε η είδηση του θανάτου της Άννας Φωτοπούλου”

Όσοι και όσες από εμάς συμπορευτήκαμε στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες με την Άννα, θα νιώθουμε πάντα το χαμόγελό της να μας συντροφεύει.

Η Νέα Αριστερά Αμαρουσίου, σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειάς της, αντί για στεφάνι αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά την «Αλληλεγγύη για όλους» για την καμπάνια “Ένα ασθενοφόρο για την Γάζα”.

Η σκέψη μας είναι με την οικογένειά της, την Ελένη, τον Κωνσταντίνο, τη Μαρία και τον Σωτήρη”.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ