Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Επανήλθαν στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου τα Βριλήσσια

Δημοσιεύθηκε

στις

Πανηγυρίζουν τα Βριλήσσια την άνοδό τους στην Α΄ ΕΠΣΑ. Στον αγώνα μπαράζ μεταξύ 2ου και 3ου στον 1ο όμιλο της Β΄ ΕΠΣΑ, ο ΑΟΒ επικράτησε με 1-0 του Φοίνικα Περιστερίου με γκολ του Νικολά στο 67′ και εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου μετά τον πρωταθλητή Χαραυγιακό!

Μπροστά σε περισσότερους από 400 φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, η ομάδα του Γ. Χρυσάφη πέτυχε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία που ούτως ή άλλως θα αρκούσε και επανέρχεται στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και, μάλιστα, «άγγιξαν» το γκολ μόλις στο 1ο λεπτό, σε μία φάση όπου «φώναξαν» για πέναλτι: ο Μαρκαντωνάτος βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ Τζιβελέκη αλλά με την μπάλα πίσω του, την «έστρωσε» στον επερχόμενο Αθανασάκη, εκείνος σούταρε προς την εστία, η πορεία της μπάλας ανακόπηκε και οι άνθρωποι του Φοίνικα διαμαρτυρήθηκαν εντόνως, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Δημητρέλου. Ο Κατοίκος ήταν κοντά στη φάση και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Για ένα δεκάλεπτο οι Περιστεριώτες έδειχναν απειλητικοί, όμως μετά από μία σύντομη διακοπή σε εναέρια διεκδίκηση από την οποία σχίστηκε στο αριστερό φρύδι ο Καλιαμπάκας, οι γηπεδούχοι έλεγξαν το παιχνίδι, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να απειλήσει. Μέχρι την ανάπαυλα το ματς είχε πολλές μονομαχίες, μέτριο ρυθμό και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε πολύ στο δεύτερο μέρος, όπου τα Βριλήσσια εξακολούθησαν να κρατούν καλά «σφραγισμένους» τους διαδρόμους προς την εστία τους, αναζητώντας παράλληλα την ευκαιρία τους για να εκμεταλλευτούν κάποια αμυντική αδυναμία. Αυτό συνέβη στο 67ο λεπτό, όταν ο Μότσιος πέρασε θαυμάσια μπροστινή μπαλιά, ο Νικολά μπήκε στην περιοχή, έμεινε όρθιος από τα μαρκαρίσματα και με πλασέ νίκησε τον Αλεξόπουλο, σημειώνοντας το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα! Στον υπολειπόμενο χρόνο οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν άψογη διαχείριση απέναντι στους «κυανέρυθρους» που δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τέλους και να οδηγεί τα Βριλήσσια στην Α’ ΕΠΣΑ!

ΑΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιάννης Χρυσάφης): Τζιβελέκης, Κόκκινος, Γεροντάκης, Μ. Τσιούμας, Ματσαδές (93′ Αραμπατζής), Καραγεώργος, Κ. Πετόκου (46′ Στ. Τσιούμας)), Δημητρέλος, Καλιαμπάκας, Νικολά (86′ Λύκος), Μότσιος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ