Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Δράσεις στήριξης άπορων πολιτών

Δημοσιεύθηκε

στις


Ενόψει των εορτών του Πάσχα, οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Κηφισιάς οργανώνουν δράσεις για τη συλλογή τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας που θα προσφερθούν στις οικογένειες που στηρίζονται από αυτές.  

Έχει πραγματοποιηθεί παρουσίαση του προγράμματος και του σκοπού των Κοινωνικών Δομών στα Σχολεία και τα ΚΑΠΗ  του Δήμου, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν άνθρωποι όλων των ηλικιών στους συνδημότες τους που το έχουν ανάγκη.

Το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 10:30-15:00 θα ξεκινήσει ανταλλακτικό bazzar στο κέντρο της  Κηφισιάς στην οδό Λεβίδου & Κασσαβέτη με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την προσπάθεια που γίνεται και να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προσφέρουν την βοήθειά τους. Λαμπάδες, βιβλία και κάρτες θα βρίσκονται στη διάθεση τους. Το ανταλλακτικό bazzar θα συνεχίσει το επόμενο Σάββατο 12 Απριλίου έως και την Μ.Τετάρτη 16 Απριλίου

Επιπλέον, την Κυριακή 13 Απριλίου  από τις 10.00 το πρωί έως και τις 16.00 το μεσημέρι εθελοντές θα βρίσκονται στα Σούπερ Μάρκετ της Κηφισιάς και θα συγκεντρώνουν τρόφιμα που θα προσφέρουν οι πελάτες τους ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις 200 οικογένειες που επωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα 200 άτομα του Κοινωνικού Συσσιτίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ