Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Συνεργασία Μπάμπαλου και Μοσχονά στο Ηράκλειο Αττικής (video)

Δημοσιεύθηκε

στις


Την προσχώρηση στην παράταξη “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” ενός ακόμα ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου γνωστοποίησε ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Νίκος Μπάμπαλος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το απόγευμα της Δευτέρας 7 Απριλίου στα γραφεία της παράταξης.
Πρόκειται για τον κ. Ηλία Μοσχονά, ο οποίος στις εκλογές του 2010 εκλέχτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο με το ψηφοδέλτιο της “ΑΚΕΠ-Ηράκλειο Η Επόμενη Μέρα” και μάλιστα θήτευσε τον πρώτο χρόνο διοίκησης ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος. Ωστόσο στη συνέχεια διαχώρησε τη θέση του με τακτικές και πρακτικές της σημερινής διοίκησης και αποχώρησε από την παράταξη παραμένοντας ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
Παρόντος στην παρουσίαση και του Γραμματέα της παράταξης κ. Γιώργου Πέτρου, ο κ. Νίκος Μπάμπαλος καλωσόρισε τον κ. Μοσχονά στην “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” και το ψηφοδέλτιο υπογραμμίζοντας πως καθημερινά η παράταξη δυναμώνει και καταξιώνει τον χαρακτήρα της ως πολυσυλλεκτική και ανεξάρτητη. “Για εμάς εδώ εν υπάρχουν τείχη και στεγανά παρά μόνο το συμφέρον της πόλης” τόνισε. Ο κ. Μπάμπαλος έκανε λόγο για μια ανθρώπινη σχέση με τον κ. Μοσχονά σημειώνοντας πως και οι δύο, παρ’ ότι δεν άνηκαν στην ίδια παράταξη, εργάστηκαν πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο για να αναδείξουν προβλήματα και να προτείνουν λύσεις για το καλό της πόλης.

“Η σημερινή διοίκηση φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων”

Ο κ. Μοσχονάς στην τοποθέτησή του τόνισε πως η συνεργασία του με την Ηράκλειο Ανθρώπιονη Πόλη ουσιαστικά ήταν μονόδρομος για τον ίδιο προκειμένου να συνεχίσει την πολιτική του πορεία στο δήμο αφού είναι η μόνη παράταξη “που μπορεί να φέρει την αλλαγή στο Ηράκλειο”  όπως είπε.  Ο Σύμβουλος κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή πως δεν αντιμετώπισε όπως θα έπρεπε τις επιπτώσεις της κρίσης αλλά και τις δυσλειτουργίες του “Καλλικράτη” ενώ γρήγορα αποποιήθηκε τον τίτλο του ακομμάτιστου προχωρώντας στην εφαρμογή κυβερνητικών-μνημονιακών πολιτικών στο Δήμο. “Η σημερινή Δημοτική Αρχή απέτυχε και φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων. Είναι ώρα να αφήσουμε τα πολιτικά παιχνίδια και να εργαστούμε για το καλό της πόλης και των παιδιών μας” είπε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας την παρουσίαση οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια ανταλλάσσοντας ευχές για καλό προεκλογικό αγώνα.

Δείτε video από την παρουσίαση του Ηλία Μοσχονά εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=MwAMvhT_nLk

http://www.youtube.com/watch?v=YW0f3GTqBNA

http://www.youtube.com/watch?v=ttJO605G8Uk

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ