Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Δήμος Βύρωνα: Ένας νέος πολιτιστικός θεσμός της πόλης μόλις γεννήθηκε

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη μαθητική συναυλία – 1st Byron School Fest που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα και η Ένωση Γονέων Βύρωνα, την Κυριακή 16 Ιουνίου στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου).

Μαθητικά μουσικά και χορωδιακά σύνολα των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης παρουσίασαν όλα τα είδη μουσικής (παραδοσιακά, ρεμπέτικα, ροκ και έντεχνα) .

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των παιδιών υπενθύμισαν σε όλους πως η ενασχόληση και η προσφορά του σχολείου δεν έγκειται μόνο στα γνωστικά αντικείμενα και τη διδακτέα ύλη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:

Ο δήμαρχος Βύρωνα, Αλέξης Σωτηρόπουλος, και ο επικεφαλής της παράταξης Έξυπνος Βύρωνας Βασίλης Δεμπόνος. Οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού & Παιδείας Θανάσης Κλειάσιος, Προγραμματισμού & Εξυπηρέτησης Πολιτών Βασίλης Πέτσας, Δημοτικών Υποδομών Στέφανος Παπατζίμας, Καθαριότητας & Πρασίνου Γιώργος Γκαρμπουνώφ και Προσχολικής Αγωγής Μάρω Γκανέτσου. Ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Τάσος Γιαρλέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Δαμαλά, Βασίλης Καλύβας, Αντώνης Μποζιάρης, Θέμης Τέγος. Από τους πολιτιστικούς φορείς, η Πρόεδρος Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα Αλέκα Σιώζου και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Βύρωνα, Παγκρατίου, Καισαριανής Περάκης Κώστας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ