Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2024: Από 28 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη θεατρική παράσταση «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» του Πάολο Τζενοβέζε, που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, ανοίγει αυλαία το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2024 την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, και έως τις 17 Ιουλίου στο Αίθριο Θέατρο γίνεται ο απόλυτος πολιτιστικός προορισμός στα Βόρεια Προάστεια για τους φίλους του πολιτισμού και του θεάματος.

Στις 11 παραστάσεις που προσφέρει το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, δημοφιλείς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και του θεάτρου, σε ένα περιβάλλον γνώριμο, θα μοιραστούν μοναδικές στιγμές με τους θεατές.

Η ταλαντούχος ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, οι Παντελής Θαλασσινός, Μπάμπης Στόκας, Ελεάνα Βαρελά σε μουσικές περιπλανήσεις, ο αγαπημένος ερμηνευτής Στέλιος Ρόκκος, η κορυφαία Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου, οι σπουδαίοι Αφροδίτη Μάνου, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Υδραίος, Κική Λουκά, Δημήτριος Σαββαΐδης στη συνάντηση του καλοκαιριού, η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Κανά με τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, οι καταξιωμένοι Στέφανος Κορκολής και Γιώργος Θεοφάνους και δύο μεγάλες και αγαπημένες φωνές Μάριος Φραγκούλης και Γιώτα Νέγκα σε μια κορυφαία μουσική συνάντηση, θα μας περιπλανήσουν σε όμορφα, μελωδικά καλοκαιρινά βράδια.

Επίσης, η κωμική παιδική θεατρική παράσταση «ΠαρΟδύσσεια» και η θεατρική παράσταση «Το Τάβλι» με τους Αλέξανδρο Ρήγα και Αντώνη Κρόμπα συνθέτουν ένα ποικίλο πρόγραμμα για το κοινό.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο μήνυμά του αναφέρει: «Στον φιλόξενο χώρο του Αίθριου Θεάτρου το κοινό θα παρακολουθήσει, για ακόμη μία χρονιά, συναυλίες και παραστάσεις εξαίρετων και καταξιωμένων καλλιτεχνών της μουσικής και του θεάτρου. Παράλληλα, ο πολιτισμός θα είναι διάχυτος σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας με κινηματογραφικές προβολές στις πλατείες, εικαστικές εκθέσεις στους πολυχώρους πολιτισμού και πλούσιες εκδηλώσεις κάθε μορφής υψηλής ποιότητας τέχνης, διαθέσιμα για όλα τα γούστα για τη ψυχαγωγία του Μαρουσιωτών και των επισκεπτών όλων των ηλικιών. Το Μαρούσι αποτελεί μια πόλη ορόσημο ποικίλων πολιτιστικών δράσεων και καλλιτεχνικών δρώμενων».

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Νικόλαος Πέππας, υπογραμμίζει: «Ο ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός του Δήμου μας θα υποδεχθεί σπουδαίους δημιουργούς του θεάτρου και της μουσικής, προσφέροντας όμορφα καλοκαιρινά βράδια στους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες της πόλης μας. Σας καλούμε όλους να επισκεφτείτε την πόλη μας και να χαρείτε αυτή τη μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ | 21:00

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» του Πάολο Τζενοβέζε

Η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, υπόσχεται να ψυχαγωγήσει και να συγκινήσει όσους αγαπούν το καλό θέατρο με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ | 21:00

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΠαρΟδύσσεια»

Η «ΠαρΟδύσσεια» είναι μία κωμική παράσταση για όλη την οικογένεια. Πρόκειται για μία χιουμοριστική απόδοση της Οδύσσειας του Ομήρου, διανθισμένη με στοιχεία της σύγχρονης πραγματικότητας καθώς και με θεατρικά στοιχεία της παρωδίας και της φάρσας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

Μαζί της ο Κώστας Τριανταφυλλίδης

Η φωνή της χαράς, της νοσταλγίας, του ουρανού, του χορού: είναι η φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και το καλοκαίρι του 2024 γίνεται το εισιτήριό μας σε ένα ταξίδι στο παρελθόν και μία βόλτα στο μουσικό μας παρόν.

ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Το Τάβλι»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΑΣ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΟΜΠΑΣ

Ένα πρωτοποριακό έργο σταθμός της ελληνικής δραματουργίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ – ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ – ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΡΕΛΑ

Ορχήστρα Ρυθμός

Μουσικές περιπλανήσεις και ταξίδια στον κόσμο, με πυξίδα τις φωνές των αγαπημένων τραγουδιστών.

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ

«Πάει»

Είναι οι στιγμές που γράφουν τη δική τους ιστορία…

Είναι οι στιγμές που γίνονται μαγικές…

Είναι οι στιγμές που δημιουργούν δυνατές αναμνήσεις, όπως αυτές που, μοναδικά φτιάχνει, ο Στέλιος Ρόκκος όταν βρίσκεται on stage και συνομιλεί μουσικά με το κοινό του.

ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Η μοναδική Έλενα Παπαρίζου, η «Number one» diva της pop, θα δημιουργήσει το πιο όμορφο πάρτι για τους πιστούς θαυμαστές της, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα της, σταθερή στο ραντεβού με το κοινό σε μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ – ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΔΡΑΙΟΣ –

ΚΙΚΗ ΛΟΥΚΑ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ

Eρχόμαστε τραγουδώντας!

Μια μουσική συνάντηση σπουδαίων τραγουδοποιών και ερμηνευτών στο δροσερό Μαρούσι της καλοκαιρινής Αθήνας, σε τραγούδια παλιών και νέων δημιουργών διαλεγμένα με αγάπη για τον ελληνικό πολιτισμό και τη μεγάλη μουσική μας παράδοση.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια κι ο Αλέξανδρος Κτιστάκης υπόσχονται να μας διασκεδάσουν για ακόμα μια φορά. Στις αποσκευές της φέρνει ακόμα τραγούδια – σταθμούς από τις συνεργασίες της με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Μαζί τους η Σοφία Μανουσάκη

Συμμετέχουν: Όλγα Βενετσιάνου και Νίκος Παπουτσής

Ο Στέφανος Κορκολής και ο Γιώργος Θεοφάνους ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά γεμάτη συναισθήματα. Ένα μαγευτικό ταξίδι από δύο ξεχωριστούς καλλιτέχνες σε μια ανεπανάληπτη μουσική συνύπαρξη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ – ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

Της αγάπης παραμύθια

Η κορυφαία μουσική συνάντηση του καλοκαιριού!

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα, δύο μεγάλες και αγαπημένες φωνές, συνεργάζονται πρώτη φορά μαζί.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ