Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Έργα αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζεται η αναβάθμιση του Δικτύου Υδροδότησης στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Πρόκειται για εργασίες αντικατάστασης των αγωγών λόγω παλαιότητας και θραύσεων, με νέους πολυαιθυλενίου Φ110 από την ΕΥΔΑΠ, η οποία ταυτόχρονα προχωρά και σε εξυγίανση των υφιστάμενων παροχών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι υπηρεσίες του Δήμου από τον αρμόδιο εργολάβο, το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνεται το έργο στο Νέο  Ψυχικό, ενώ σήμερα ξεκινούν οι εργασίες και στο Ψυχικό, όπου θα διαρκέσουν περίπου έναν μήνα. 

Γι’ αυτόν τον λόγο, θα υπάρχουν σε κάθε φάση (3 – 5 ημέρες) σταδιακές διακοπές υδροδότησης και κυκλοφορίας κατά τις ώρες 7.30πμ-3μμ.

Όπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Έργων και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Αριστείδης Νάκας: «Με γνώμονα τη σημασία του έργου για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης και κατ’ επέκταση της ποιότητας ζωής όλων μας, ζητώ την κατανόηση και την υπομονή σας για όσο διάστημα θα διαρκούν οι εργασίες. Η όποια ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή, ενώ η επίλυση του προβλήματος του πεπαλαιωμένου και φθαρμένου δικτύου, μόνιμη».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ