Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Παμψηφεί η πρόταση του Γ. Μαυροειδή για την οικονομική ενίσχυση Αθλητικών Σωματείων και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πέρασε η πρόταση του αναπληρωτή δημάρχου Αθλητισμού – Πολιτισμού, Γιώργου Μαυροειδή, για την οικονομική ενίσχυση Σωματείων και Συλλόγων του Δήμου Φυλής για το έτος 2024.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Ιουλίου 2024, ο Γιώργος Μαυροειδής εισηγήθηκε τη μοριοδότηση και οικονομική ενίσχυση των περίπου, 32 Εθνικοτοπικών – Εξωραϊστικών Συλλόγων και των 25 Αθλητικών Σωματείων του Δήμου Φυλής, εκφράζοντας και την πάγια θέση του δημάρχου, Χρήστου Παππού, για την ουσιαστική στήριξη των εργατών του τοπικού Πολιτιστικού και Αθλητικού Κινήματος.

Η πρόταση του Γιώργου Μαυροειδή έγινε παμψηφεί δεκτή, με τα μέλη και των άλλων δημοτικών Παρατάξεων να του δίνουν τα εύσημα για την πρωτοβουλία.

“Στόχος μας είναι να συνδράμουμε το έργο των Συλλόγων του Δήμου μας όπως διαχρονικά πράττουμε, με ακόμη καλύτερες προϋποθέσεις” τόνισε σχετικά ο κ. Μαυροειδής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ