Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Ενενήντα δίκυκλα απομακρύνθηκαν από τους δρόμους του Αγ. Δημητρίου το τελευταίο εξάμηνο

Δημοσιεύθηκε

στις


Από τις αρχές του 2024 ξεκίνησε η προσπάθεια απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων δικύκλων από τους δρόμους της πόλης του Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο υλοποίησης των δεσμεύσεων του δημάρχου, Στέλιου Μαμαλάκη, και της νέας διοίκησης του Δήμου.

Τους τελευταίους έξι μήνες, με την ευθύνη του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Ταμπακόπουλου και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Ευάγγελου Μαλαθούνη, η Δημοτική Αστυνομία, σε συνεργασία με το Μικρό Συνεργείο, κατάφερε να απομακρύνε 90 εγκαταλελειμμένα δίκυκλα από τους δρόμους.

Τα δίκυκλα μεταφέρθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του δήμου και τα μισά, περίπου, από αυτά έχουν προωθηθεί ήδη στον ΟΔΔΥ.

Αναφερόμενος στη δράση αυτή, ο δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης, τόνισε: «Απαλλάσσουμε τις γειτονιές μας από εγκαταλελειμμένα δίκυκλα που αποτελούν εστία ρύπανσης και απόδειξη παραμέλησης της πόλης. Υλοποιούμε καθημερινά όσα υποσχεθήκαμε στους συμπολίτες μας. Από όσο μπορώ να θυμηθώ παρόμοια δράση δεν έχει ξαναγίνει, εδώ και πολλά χρόνια. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ακόμα πιο δυναμικά για να αποκαταστήσουμε την ευταξία και να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης μας συνολικά».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ