Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Μία ακόμα Γιορτή Υιοθεσίας αδέσποτων ζώων πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις


Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, η πλατεία Ευτέρπης στο Μαρούσι γέμισε με γατάκια και σκυλάκια, που περίμεναν μια αγκαλιά και μια οικογένεια για να «μετακομίσουν» μόνιμα.

Η εκδήλωση υιοθεσίας πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό, Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου (ΠΕΦΙΠΟ) και το Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιαλείας «Τα φιλαράκια».

Πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια των εθελοντών των συλλόγων που βρέθηκαν στη γιορτή και ενημέρωναν τον κόσμο για το πώς μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να υπάρξει η κατάλληλη φροντίδα και περίθαλψη για τους μικρούς μας φίλους.

Στη διάρκεια της «Γιορτής Υιοθεσίας» μικρών κατοικίδιων, έγινε εγγραφή νέων εθελοντών και υιοθετήθηκαν δύο κουταβάκια, ενώ υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για μωρά γατάκια.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε δήλωσή του επισημαίνει την ανάγκη για ευαισθητοποίηση της κοινωνίας γύρω από τα θέματα προστασίας των τετράποδων μικρών μας φίλων που ανταποδίδουν με πολλή αγάπη την προσοχή και προστασία που οφείλουμε να τους παρέχουμε.

Υπεύθυνοι, ακόμα, για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν οι αντιδήμαρχοι Δ/σης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Αμαρουσίου, Γιάννης Ιωαννίδης και Αιγιαλείας, Γιώργος Φραγκονικολόπουλος.

Από την πόλη του Αμαρουσίου παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Νομικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Σμυρνής, η εντεταλμένη σύμβουλος Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς, Φανή Λέκκα, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού. Χρυσόστομος Σχινάς και η δημοτική Σύμβουλος Ευτυχία Παρασύρη

Επίσης, παρευρέθη ο πρόεδρος πενταμελούς επιτροπής για τη διαχείριση των αδέσποτων, Νικόλας Τακτικός.

Από τον Περιβαλλοντικό Φιλοζωικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου (ΠΕΦΙΠΟ) παρευρέθησαν η πρόεδρος, Μαριάννα Ζερβάκη και τα μέλη του Δ.Σ. Εύα Μαυρίδου, Μιμίκα Παπαναστασίου, Ελένη Σκιαδά, καθώς και μέλη του Δ.Σ. από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιαλείας «Τα φιλαράκια».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ