Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Γεύμα Αγάπης για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσέφερε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη διαρκή στήριξή του στις ευπαθείς ομάδες πολιτών έδειξε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο οποίος διοργάνωσε Γεύμα Αγάπης για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείο στον φιλόξενο χώρο του ΚΑΠΗ Πεύκης την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, επεσήμανε τη διαρκή ενδυνάμωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, καθότι, όπως δήλωσε, θα γίνουν αντίστοιχα Γεύματα Αγάπης έως το τέλος του έτους.

Ο κ. Ψυχάλης δεν παρέλειψε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τη διευθύντρια των ΚΑΠΗ, κα. Άννα Γαϊτανίδου, και το προσωπικό των ΚΑΠΗ για την άρτια οργάνωση και συνεργασία, όπως επίσης και την τμηματάρχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, κα. Νατάσα Κόκκαλη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 100 πολίτες, οι οποίοι απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Το «παρών» στην δράση αυτή έδωσαν, εκτός του δημάρχου, οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κυκλικής Οικονομίας, Μαρίνα Μαγκουρίλου, Καθημερινότητας Ιωάννης Καλαμπαλίκης, Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ιορδάνης Βογιατζόγλου, Εσωτερικού Ελέγχου, Οργάνωσης και Διαχείρισης, Χαράλαμπος Καρανάσος και ο πρώην αντιδήμαρχος και ειδικός σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα δομών του καταργηθέντος Νομικού Προσώπου ΚΟΙΠΑΠ, Παναγιώτης Μπόλλας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ