Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Άνοιξε η οδός Πίνδου για τα αυτοκίνητα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Όπως είχε διαβεβαιώσει στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου, η οδός Πίνδου από σήμερα είναι ανοιχτή και προσβάσιμη, πλέον, για αυτοκίνητα κι άλλα μέσα μεταφοράς.

Έτσι, η προσωρινή ταλαιπωρία τελείωσε, ενώ το έργο και οι ευεργετικές του συνέπειες για ολόκληρη την κοινωνία της βόρειας Φιλαδέλφειας μπαίνει στην επόμενη φάση του, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Τομπούλογλου, με την ευκαιρία της επιστροφής στην κανονικότητα, ευχαριστεί για ακόμα μία φορά τους πολίτες της περιοχής για την κατανόηση και την υπομονή τους, αλλά και τους συντελεστές του έργου, που κατόρθωσαν με υπερπροσπάθεια να ανοίξουν την Πίνδου νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση.

Ενώ αρχικά υπολογιζόταν, με βάση το χρονοδιάγραμμα, ότι η οδός Πίνδου θα μείνει κλειστή περίπου 45 ημέρες, στην πράξη το διάστημα αυτό μειώθηκε στις 19 ημέρες.

«Με συνεργασία, ομαδική δουλειά και κατανόηση, υπερβαίνουμε τα εμπόδια και ετοιμάζουμε μια Νέα Φιλαδέλφεια και μια Νέα Χαλκηδόνα, όπως την έχουμε ονειρευτεί», ήταν η κατακλείδα της δήλωσης του δημάρχου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ