Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Καταδίωξη 15χρονου μεταξύ Μεταμόρφωσης και Νέας Ιωνίας – Η σύλληψή του

Δημοσιεύθηκε

στις

Καταδίωξη 15χρονου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 2 Αυγούστου μεταξύ των περιοχών Μεταμόρφωσης και Νέας Ιωνίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ανήλικο να οδηγεί στη Μεταμόρφωση μία μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας, έχοντας ακόνα έναν επιβαίνοντα, του έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη, στη διάρκεια της οποίας ο κατηγορούμενος πραγματοποίησε ελιγμούς, αγνοώντας τη χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων από πλευράς των αστυνομικών, φθάνοντας στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Εκεί, οι δύο διωκόμενοι εγκατέλειψαν τη μηχανή και προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια, αλλά σε κοντινή απόσταση οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να συλλάβουν τον 15χρονο, ο οποίος και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, το οποίο και ανέλαβε την υπόθεση.

Όπως διαπιστώθηκε, η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί λίγες μέρες νωρίτερα από την περιοχή της Νέας Ιωνίας, ενώ ο 15χρονος δεν διαθέτει την κατά νόμον άδεια ικανότητας οδήγησης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπου πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κλοπής κατά συναυτουργία, απείθειας, φθορών και παράβασης του ΚΟΚ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ