Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Κηφισιά:Τρεις δήμαρχοι σε ένα συνδυασμό

Δημοσιεύθηκε

στις


Εξαιρετικά ενισχυμένος βάζει πλώρη για ακόμα μια τετραετία ο-εκ της Ν.Δ.προερχόμενος-δήμαρχος της Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης. Ο κ. Χιωτάκης κατάφερε και ενέταξε στο ψηφοδέλτιό του δύο πρώην δημάρχους, τον κ. Βασίλη Βάρσο από τον προ Καλλικράτη Δήμο Κηφισιάς (ο κ.Βάρσος είναι και ο νυν επικεφαλής της μείζονος στο Δ.Σ. της πόλης ενώ ήταν εκείνος που το 2010είχε μπει στο δεύτερο γύρο των εκλογών με τον κ. Χιωτάκη), αλλά και την κα Βασιλική Σπηλιωτοπούλου, πρώην δήμαρχο Εκάλης.
Με αυτόν τον τρόπο εκτιμάται πως ο Δήμαρχος ξεπερνά και με το παραπάνω τις απώλειες που τυχόν να έχει από την κάθοδο στις εκλογές, ως υποψηφίου του πρώην συνεργάτη του κ. Γιώργου Θωμάκου.
Ενισχυμένος όμως είναι και ο κ. Παναγιώτης Κανακάκης,υποψήφιος και πάλι με τον ΣΥΡΙΖΑ ,ο οποίος συνεργάζεται με μεγάλο μέρος του συνδυασμού που το 2010 είχε στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και το οποίο αποχώρησε από τον χώρο στη μετα-μνημονίου εποχή. Το ΚΚΕ συμμετέχει και πάλι με την υποψηφιότητα του κ. Νίκου Σφαντού. Από την κούρσα έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό ο κ. Νίκος Αναγνώστου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ