Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Χαλκιδική: Πώς συνέβη η τραγωδία στο λούνα παρκ με τον θάνατο του 19χρονου

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα στοίχεια έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο 19χρονου σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Το παιχνίδι (Crazy dance) στο οποίο ήταν ο 19χρονος έσπασε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, ο 19χρονος ήταν πάνω στο παιχνίδι μαζί με τον 19χρονο αδερφό του όταν κατάλαβαν ότι ξεκολλάει το κάθισμά τους. Ο μικρός αδερφός κατάφερε να κρατηθεί από τα σίδερα. Ο μεγάλος όμως, δυστυχώς δεν τα κατάφερει με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Στο λούνα παρκ έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 19χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

Ο 19χρονος είχε πάει στο λούνα παρκ με την οικογένεια του.

Τι αναφέρει ο αδερφός του

«Είμαστε στο λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι μας είπε ότι θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω και στον αδερφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη. Το λέω και στον αδερφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη. Σε κλάσματα δευτερόλεπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα κι εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο.

Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα. Δεν πετάχτηκε μακριά αλλά με φορά και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδερφού μου και της μητέρας μου. Με το που έσπασε το κάθισμα. Ο χειριστής εξαφανίστηκε. Άλλοι σταμάτησαν το μηχάνημα. Κατέβηκα και είδα τον αδερφό μου στο έδαφος», είπε σε δήλωσή του στην ΕΡΤ ο αδερφός του 19χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ