Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τοποθετήθηκε καινούργιος οικίσκος στη Ν. Ιωνία για αξιοποίησή του από τον ΠΑΟ Αλσούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Καινούργιος οικίσκος τοποθετήθηκε στη Νέα Ιωνία, ο οποίος θα λειτουργήσει ως χώρος γραφείων και αποδυτηρίων για τον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Αλσούπολης.

Μικρές παρεμβάσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό του, αισθητικού χαρακτήρα, θα τον καταστήσουν ακόμα περισσότερο καλαίσθητο και λειτουργικό.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Ιωνίας, ο εν λόγω χώρος τις επόμενες ημέρες θα δοθεί προς χρήση στον Π.Α.Ο. Αλσούπολης.

Ο οικίσκος αυτός είναι καινούργιος και δεν δαπανήθηκαν χρήματα για την απόκτησή του. Αποτελεί δωρεά από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, το οποίο ο δήμαρχος, Παναγιώτης Μανούρης, ευχαρίστησε θερμά.

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι: «Ως νέα Δημοτική Αρχή έχουμε θέσει ως στόχο να δαπανούμε όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα ώστε να μην επιβαρύνουμε τα οικονομικά του Δήμου. Η περίπτωση των δωρεών λοιπόν, όπως αυτή, μας λύνει τα χέρια».

Ο κ. Μανούρης, επιπρόσθετα, ευχαρίστησε τον εντεταλμένο εύμβουλο, υπεύθυνο Συντήρησης και Λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου της Νέας Ιωνίας, Δημήτρη Καρβουνιάρη, που επέβλεψε, κατόπιν εντολής του, όλη τη διαδικασία επιλογής, μεταφοράς και τοποθέτησης του οικίσκου.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία μέσα στο δύσκολο αυτό χρονικό διάστημα των διακοπών του Δεκαπενταύγουστου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ