Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Champions League: Προβάδισμα για Σάλτσμπουργκ, νίκη στο «θρίλερ» για Γιουνγκ Μπόις

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Σάλτσμπουργκ εξασφάλισε ένα σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ οι Ελβετοί έχουν το πλεονέκτημα μετά τη νίκη τους σε ένα δραματικό παιχνίδι.

Τα playoffs του UEFA Champions League ξεκίνησαν με 8 ομάδες να διεκδικούν τέσσερα εισιτήρια για τη φάση των ομίλων. Η Σάλτσμπουργκ απέκτησε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην Πολωνία απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου, όπως και η Σπάρτα Πράγας που επικράτησε της Μάλμε. Η Γιουνγκ Μπόις, από την άλλη, κατάφερε να νικήσει τους Τούρκους στο τέλος του αγώνα.

Η Σάλτσμπουργκ αντιμετώπισε τη Ντιναμό Κιέβου στην Πολωνία και κέρδισε με 2-0, ένα σκορ που της δίνει σημαντικό πλεονέκτημα για τη ρεβάνς. Ο Ντόργκελες άνοιξε το σκορ στο 29′, ενώ ο Κιέργκααρντ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχο πέναλτι στο 49′.

Στην Ελβετία, η Γιουνγκ Μπόις έζησε ένα πραγματικό «θρίλερ», νικώντας τη Γαλατασαράι με 3-2, χάρη σε ένα πέναλτι που εκτελέστηκε λίγα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δύο γκολ (3′, 45’+4′) από τον Μοντέιρο, αλλά οι Τούρκοι αντέτειναν με τον Μπατσουαγί, ο οποίος σκόραρε δύο φορές (66′, 77′). Τελικά, ο Ούγκρινιτς διαμόρφωσε το 3-2 στο 86′ με πέναλτι, χαρίζοντας μια πολύτιμη νίκη στους Ελβετούς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ