Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Mε το αριστερό ξεκίνησε το Ηράκλειο τα φιλικά – Ήττα με 2-1 από τον Πανερυθραϊκό

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τετάρτη (21/8) διεξήχθη μια γειτονική φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου, όπου το Ηράκλειο υποδέχθηκε τον Πανερυθραϊκό. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν με 2-1, με τον Σουμελίδη να σημειώνει και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οι «νερατζούρι» παρουσίασαν καλές στιγμές στον πρώτο τους φιλικό αγώνα, ενώ οι «κόκκινοι» συνεχίζουν την πορεία τους προς τη βελτίωση.

Στο 20ο λεπτό, ο Σουμελίδης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (0-1), και δέκα λεπτά αργότερα (30′) εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Βαμβακά σε σουτ του Περιστέρη, σημειώνοντας το 0-2 με κοντινό πλασέ. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την είσοδο αρκετών έμπειρων παικτών, το Ηράκλειο ανέβασε την απόδοσή του αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω απο το να μειώσει σε 1-2 με γκολ του Χαραλάμπους στο 68′.

Η σύνθεση του Ηρακλείου (Δημήτρης Αποστόλου) στο πρώτο ημίχρονο περιλάμβανε τους: Βαμβακάς, Ουρούτσι, Λεοντόπουλος, Δριμάλας, Παρασκευάς, Σίλλος, Τσίχλας, Αμπλιανίτης, Δρίζος, Χαβενετίδης, Καφετζής.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Βαμβακάς (60′ Τριανταφύλλου), Καλογέρης, Μουλάι, Θεοδώρου, Πιέτρι, Νταλένγκα, Καραούνας, Ναούμ, Χαραλάμπους, Σταθουδάκης (70′ λ.τρ. Μυλωνόπουλος), Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του Πανερυθραϊκού (Αντώνης Τσιμπάκης) αγωνίστηκαν οι: Μολφέσης, Πιπεράς, Σουμελίδης, Σωτηριάδης, Φουκούλης, Περιστέρης, Βαλλιάνος, Λουκάς, Τζώρτζης, Δημητρίου, Διαμαντόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο συμμετείχαν επίσης οι: Μαλιαρίτσης, Μουμούρης, Λεβεντέλης, Πλατσατούρας, Καφετζής, Αραβοσιτάς, Τσαντήλας, Βαρκαρώτας, Παπαθανασίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ