Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τέλος οι καύσωνες αλλά… έρχεται καυτό φθινόπωρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Πάνω από 60% η πιθανότητα να είναι περισσότερο ζεστοί μήνες Σεπτέμβρης, Οκτώβρης και Νοέμβρης

Οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου δεν αναμένεται να μας εκπλήξουν ως προς την καιρική τους εξέλιξη όμως σύμφωνα με την ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια η ανατροπή έρχεται προσεχώς καθώς το φετινό φθινόπωρο αναμένεται να είναι ασυνήθιστα ζεστό.

Σύμφωνα με τη νέα ανάρτηση που έκανε ο μετεωρολόγος  για τις μακροπρόθεσμες προγνώσεις των κλιματικών μοντέλων, το καλοκαίρι θα κλείσει με φυσιολογικά για την εποχή θερμοκρασιακά επίπεδα, ενώ οι τρεις φθινοπωρινοί μήνες (Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος) θα είναι αρκετά ζεστοί.

«Σύμφωνα με τις μακροπρόθεσμες προγνώσεις των κλιματικών μοντέλων οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου φαίνεται να κυλούν με φυσιολογικές θερμοκρασίες για τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές και με λίγο περισσότερη ζέστη για τα νησιά μας. Επίσης θα σημειωθούν περισσότερες βροχές στη δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τους Φθινοπωρινούς μήνες :Σεπτέμβρη-Οκτώβρη-Νοέμβρη , 8 προγνωστικά κέντρα προβλέπουν ότι η πιθανότητα να είναι περισσότερο ζεστοί από τα φυσιολογικά, είναι πάνω από 60%».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ