Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Με πολλά παιδικά χαμόγελα  ολοκληρώθηκε ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στα παιδιά «έριξε» αυλαία την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην πλατεία υδραγωγείου με την παράσταση «Πινόκιο» από το θέατρο μαριονέτας Γκότση.

Οι περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα χάρισαν στιγμές χαράς και συγκίνησης σε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι πρόσφεραν το πιο θερμό τους χειροκρότημα!

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης με τις εκδηλώσεις του βρέθηκε σε κάθε γειτονιά της πόλης μας δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να περάσουν όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης στον χαιρετισμό του πριν την έναρξη της παράστασης τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης από εδώ και πέρα θα είναι κάθε χρόνο αφιερωμένος στα παιδιά. Η παρουσία σας στις εκδηλώσεις ήταν σημαντική και μας γεμίζει με χαρά. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη. Οι ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης δεν σταματούν, καθώς και ο Οκτώβριος περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα».

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ