Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συνέλευση της κίνησης “Ρήξη και Ανατροπή”

Δημοσιεύθηκε

στις


Η δημοτική κίνηση Ηρακλείου Αττικής «Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο – Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική  Κίνηση»  διοργανώνει την πρώτη ανοικτή μετεκλογική συνέλευση της, την Τετάρτη 4 Ιουνίου, και ώρα 7.30 μμ, στο Πολύκεντρο Πολιτιστικό Κέντρο (Κουντουριώτου και Νεότητος).
Στο δελτίο τύπου της κίνησης αναφέρονται τα εξής: “Καλούμε στη συνέλευση μας όλους τους συναγωνιστές / στριες, τους φίλους και τις φίλες της Κίνησης που με την προσφορά, την συμμετοχή και την στήριξη τους ανέδειξαν την «Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο – Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική  Κίνηση» σε μία υπολογίσιμη δύναμη μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Θέλουμε να συζητήσουμε για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο δήμο μας αλλά και να οργανώσουμε την αντίσταση μας στα νέα μέτρα που έρχονται: αξιολογήσεις προσωπικού, συγχωνεύσεις σχολείων,  ιδιωτικοποιήσεις, κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, αλλά και την άνοδο των νεοναζί της Χ.Α.
Θέλουμε να οργανώσουμε καλύτερα την Κίνηση μας για να μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά και ενωτικά σε όλες τις μάχες που έρχονται μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ