Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Γιάννης Κολμανιώτης:«Γιατί παραιτήθηκα από Αντιδήμαρχος»

Δημοσιεύθηκε

στις


Εξηγήσεις σχετικά με την παραίτησή του δίνει ο πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Νέας Ιωνίας, κ. Γιάννης Κολμανιώτης, με ανακοίνωσή του στην οποία διευκρινίζει πως αυτή αφορά μόνο την Αντιδημαρχία και όχι την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου.
Ο κ. Κολμανιώτης σημειώνει πως πέρα από τους προσωπικούς λόγους υπάρχουν και “πολιτικοί λόγοι” που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση χωρίς να δίνει αρχικά περισσότερες λεπτομέρειες, αν και παρακάτω στην ανακοίνωσή του τονίζει πως  επιθυμεί “να διορθωθούν τυχόν λάθη και συμπεριφορές” και συμπληρώνει πως “πρέπει να υπάρχει εναλλαγή στις θέσεις εξουσίας” στέλνοντας έτσι μήνυμα στην ηγετική ομάδα της παράταξης. Πάντως, υπογραμμίζει πως παραμένει Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία».

Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:
«Την Παρασκευή 30/05 υπέβαλα την παραίτησή μου από το αξίωμα του Αντιδημάρχου Ν. Ιωνίας στον δήμαρχο της πόλης κ. Ηρακλή Γκότση . Η παραίτηση αυτή αφορά μόνο την Αντιδημαρχία και όχι την ιδιότητα μου σαν Δημοτικού Συμβούλου Ν. Ιωνίας τόσο στη τρέχουσα περίοδο, όσο και στην επόμενη πενταετία.
Οι λόγοι παραίτησης μου είναι κυρίως προσωπικοί, αφού μετά τρία χρόνια καθημερινής απασχόλησης μου σαν Αντιδημάρχου και άλλα τέσσερα χρόνια σαν επικεφαλής παράταξης πολλά πράγματα στην ζωή μου πήγαν πίσω και δεν μπορώ να ανταποκριθώ όπως και όσο πρέπει στις απαιτήσεις της καθημερινής ζώνης  ( παιδιά στην εφηβεία, η δουλειά μου κτλ.).
Υπάρχουν όμως και κάποιοι πολιτικοί λόγοι που συνέτειναν ώστε να πάρω ίσως πιο εύκολα  τις αποφάσεις μου και έχουν σχέση με την γενικότερη λειτουργία της «Ενότητας». Οι πολιτικοί  αυτοί λόγοι βέβαια, σε καμιά περίπτωση δεν είναι επαρκείς ώστε να πάψω να θεωρώ τον εαυτό μου αναπόσπαστο μέλος της παράταξης, να μην συνεχίσω να πιστεύω σε αυτήν και να ελπίζω και να παλεύω μέσα από τις γραμμές της για  να διορθωθούν τυχόν λάθη, παραλείψεις και συμπεριφορές, ώστε  κατά τη νέα πενταετία άσκησης των καθηκόντων μας να λυθούν με το καλύτερο τρόπο τα ζητήματα της Ν. Ιωνίας .
Ίσως ξαφνιάζει ο χρόνος παραίτησης μου μια βδομάδα μετά τις εκλογές, αλλά ήταν μια απόφαση που είχα πάρει από τις αρχές του χρόνου και την υλοποίησα τώρα, αφού θεώρησα ότι τυχόν παραίτηση μου κατά την προεκλογική περίοδο θα έδινε πολιτική διάσταση σε αυτήν και θα ανέπτυσσε συμπεράσματα και απόψεις που σε καμιά περίπτωση δεν θα είχαν  σχέση με τα πραγματικά αίτια.
Παραμένω ενεργός πολίτης, συνεχίζω να ενδιαφέρομαι για τα κοινά της πόλης που γεννήθηκα και μεγάλωσα, έχω όμως την δυνατότητα μη όντας επαγγελματίας πολιτικός και μην ζώντας από αυτό το λειτούργημα να καθορίζω τις προτεραιότητες μου και να επιλέγω τον τρόπο που θα υπηρετώ την πόλη μου.
Πιστεύω ακράδαντα στην εναλλαγή των θέσεων εξουσίας, πρέπει συνεχώς να εναλλάσσονται άτομα σε αυτές, ώστε και να προσφέρουν αυτό που μπορούν και τα οράματα τους να εφαρμόζουν, αλλά και η πόλη μας να διαθέτει όσο το δυνατόν περισσότερα άξια και έμπειρα στελέχη .
Εύχομαι και θα προσπαθήσω από την θέση μου ως  Δημοτικού Συμβούλου τη νέα πενταετία να συμβούν τα καλύτερα για την πόλη μας».

Διαβάστε επίσης:

Παραίτηση-σοκ του Γιάννη Κολμανιώτη

“O κ. Κολμανιώτης οφείλει να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ