Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Γιώργος Κουράσης: “Είμαστε περήφανοι γιατί κρατήσαμε όρθιο το Δήμο”

Δημοσιεύθηκε

στις


Τη διαβεβαίωση πως ο ίδιος και η παράταξη του θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους δημότες του Χαλανδρίου και τη νέα περίοδο δίνει με δήλωσή του ο απερχόμενος Δήμαρχος, κ. Γιώργος Κουράσης. Θυμίζουμε πως ο κ. Κουράσης έχασε το Δήμο στο δεύτερο γύρο από τον κ. Σίμο Ρούσσο που αναδείχτηκε νέας Δήμαρχος της πόλης για την επόμενη πενταετία.

Η δήλωση του κ. Κουράση έχει ως εξής:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς μου, τους υποψήφιους, τα μέλη και τους φίλους του συνδυασμού μας, για τον υπέροχο αγώνα που όλοι μαζί δώσαμε. Είναι επίσης, χρέος μου να ευχαριστήσω τους 13.878 δημότες μας που μας στήριξαν με την ψήφο τους.
Κατά τη διάρκεια της θητείας μας κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι στις πιο αντίξοες συνθήκες που γνώρισε ο τόπος μας, τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες. Είμαστε περήφανοι γιατί κρατήσαμε όρθιο το Δήμο μας και πράξαμε ουσιαστικό έργο, αντιμετωπίζοντας βασικά προβλήματα υποδομής. Στις εκλογές του Μαΐου κάναμε ένα έντιμο προεκλογικό αγώνα, εστιάζοντας στα προβλήματα και την προοπτική της πόλης μας, μέσα από ένα αμιγώς προγραμματικό λόγο. Οι πολίτες του Χαλανδρίου επέλεξαν τελικά, μια άλλη πολιτική και δημοτική πρόταση. Προφανώς, θα σεβαστούμε την επιλογή των πολιτών ασκώντας εποικοδομητική αντιπολίτευση όπως επιτάσσει η ψήφος των Δημοτών αλλά και το ήθος μας. Και από τη νέα μας θέση, θα προσπαθήσουμε να σταθούμε δίπλα στους δημότες μας!”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ