Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Εγγραφές στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Αλίμου

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Αλίμου και η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Ίδρυμα Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας συνεχίζουν και εμπλουτίζουν τα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής εμβέλειας.
Οι εκπαιδευτικές δράσεις για την περίοδο 2014 – 2015 καλύπτουν 29 θεματικές ενότητες και απευθύνονται σε ενήλικες κάθε μόρφωσης, εθνικής προέλευσης και ηλικίας, που επιθυμούν να εξελιχθούν επαγγελματικά, να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες, να καλλιεργηθούν ως άνθρωποι.
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα, απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι εγγραφές ξεκινούν την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου. Οι επιλεγέντες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς μετά την συγκρότηση των τμημάτων. Στο τέλος της επιμόρφωσης θα χορηγηθεί βεβαίωση σπουδών.
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Πληροφορίες και εγγραφές
-Γραφείο Παιδείας του Δήμου Αλίμου: Παύλου Μελά 5 (2ος όροφος), κα. Φλώρα Κωνσταντινίδου, (ώρες 08:00 π.μ.– 15:00 μ.μ.)
-Δημαρχείο Αλίμου: Αριστοτέλους 53 (3ος όροφος), κα. Ιφιγένεια Λιγομενίδου, (ώρες 08:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.)
-ΚΕΠ Άνω Καλαμακίου: Δωδεκανήσου 63, εντεταλμένος υπάλληλος, (ώρες λειτουργίας ΚΕΠ, πρωί – απόγευμα).      
Η αίτηση υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική πύλη του Δήμου Αλίμου (www.alimos.gr).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ