Ελάτε στην παρέα μας

Εθνικές Εκλογές 2015

Κοινή εκδήλωση Μητσοτάκη και Χατζηδάκη στα νότια προάστια

Δημοσιεύθηκε

στις


Πολλά κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη της Νότιας Αθήνας έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας Β’ Αθήνας, που διοργανώθηκε από τους υποψηφίους Βουλευτές κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και  κ. Κωστή Χατζηδάκη στο ξενοδοχείο Metropolitan στο Παλαιό Φάληρο.
Ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Καλλιθέας,  κ. Δημήτρης Κάρναβος και ο πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης  κ. Θανάσης Σκορδάς.
Την εκδήλωση  άνοιξαν δύο αυτοδιοικητικά στελέχη ο κ. Βασίλης Σπανάκης και ο κ. Νίκος Παπαθανάσης που σήκωσαν και το μεγαλύτερο βάρος για την διοργάνωση αυτής της συγκέντρωσης.
Στις ομιλίες τους ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κ. Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκαν διεξοδικά στο έργο και τις μεταρρυθμίσεις που έκαναν και επέμειναν στην ανάγκη η  Ελλάδα να παραμείνει στον δρόμο της Ευρώπης και δεν παράλειψαν να αναφερθούν «στους κινδύνους που εγκυμονούν για την χώρα οι εξαγγελίες και ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ». Στο τέλος της εκδήλωσης η Βαρβάρα Ψυχούλα – Κοντογιάννη υποψήφια με την ΝΔ στην Β’ Αθηνών απεύθυνε χαιρετισμό και χειροκροτήθηκε θερμά από το ακροατήριο.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ