Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Διάλογος για συγκοινωνιακά προβλήματα του Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Χρήσιμα συμπεράσματα εξήχθησαν από τη σύσκεψη που διοργάνωσε η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, για τα συγκοινωνιακά προβλήματα που έχει η πόλη. Στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο Ευάγγελος Ρέντζος Αντιπρόεδρος του ΟΑΣΑ, ο Αποστολίδης Δημήτρης Διευθυντής Σχεδιασμού του ΟΑΣΑ, ο Νίκος Παπαδόπουλος υπεύθυνος συγκοινωνιακού σχεδιασμού του ΟΑΣΑ, ο Δημήτρης Ευσταθιάδης συγκοινωνιολόγος υπεύθυνος για την συγκοινωνιακή μελέτη για τον Δήμο Χαϊδαρίου.Επίσης, παραβρέθηκαν οι Πάτερ Γεώργιος, κ. Γιάννης Πλαγιαννάκος πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Αττικόν», αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, και πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων (πολιτιστικών, εθνικοτοπικών, εξωραϊστικών και αθλητικών) της πόλης.
Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής μίλησε ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Σελέκος, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να πάρουν μέρος στην συνάντηση αυτή για τα οξυμένα προβλήματα  που υπάρχουν στις αστικές συγκοινωνίες στην πόλη.
Οι εκπρόσωποι του ΟΑΣΑ από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον Δημοτική Αρχή για την πρωτοβουλία αυτή και κατέθεσαν το πλαίσιο προτάσεων τους που έχει δοθεί στον Δήμο Χαϊδαρίου και έχει αναρτηθεί επίσημα στο site του Δήμου, ώστε να διαβαστεί από τους κατοίκους. Το σχέδιο του ΟΑΣΑ περιλαμβάνει την καλυτέρευση των συνθηκών των δρομολογίων μέσα στην πόλη του Χαϊδαρίου, την σύνδεσή τους με σταθμούς μετρό και γειτονιών. Τόνισαν ότι θα πάρουν υπόψη τους όλες τις προτάσεις με πρώτο άμεσο μέτρο τη δημιουργία λεωφορειολωρίδας από Κηφισό έως το μετρό της Αγίας Μαρίνας στο Αιγάλεω.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ