Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Εργαστήρι για νέους ποιητές

Δημοσιεύθηκε

στις


Ποιητικό Εργαστήρι διοργανώνει το Ίδρυμα  «Τάκης Σινόπουλος» από το Φθινόπωρο του 2015 έως την Άνοιξη του 2016. Το Εργαστήρι απευθύνεται σε νέους και νέες από 18 έως 35 ετών που αγαπούν την ποίηση και γράφουν ποιήματα. Αυτοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας με το ταχυδρομείο, συμβατικό ή ηλεκτρονικό, 3-5 σελίδες δείγμα της ποιητικής σου δουλειάς. (συμπληρώνοντας: ιδιότητα, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο)
Μέρος της ποιητικής τους δουλειάς στο Εργαστήρι θα δημοσιευθεί την επόμενη χρονιά στο περιοδικό του εργαστηρίου «Τα Τετράδια του Ελπήνορα», ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνεργαστούν από κοντά με σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής ποίησης. Ο κύκλος των σπουδών θα είναι διετής και η φοίτηση δωρεάν. Ο πρώτος χρόνος θα είναι αφιερωμένος στη ελληνική και ο δεύτερος στην ευρωπαϊκή ποίηση.  Τις εργασίες του Ποιητικού Εργαστηρίου θα διευθύνουν η ποιήτρια και φιλόλογος Τασούλα Καραγεωργίου και η ποιήτρια και καθηγήτρια του πανεπιστημίου Αθηνών της αγγλικής λογοτεχνίας Λιάνα Σακελλίου.  Το ποιητικό Εργαστήρι λειτουργεί, σε ένα μοναδικό 15μελές τμήμα, από το Φθινόπωρο έως την Άνοιξη του επομένου έτους στην έδρα του Ιδρύματος στον Περισσό.
Δηλώσεις Συμμετοχής
Δηλώσεις συμμετοχής έως 30 Σεπτεμβρίου 2015. Το Ίδρυμα θα βεβαιώνει, με επιστολή του —έντυπη ή ηλεκτρονική— την παραλαβή.
Οι ποιητικές εργασίες να στέλνονται στην έδρα του Ιδρύματος: Τάκη Σινόπουλου 22, 111 42 ΠΕΡΙΣΣΟΣ, ή —συνιστάται ιδιαιτέρως— με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ιδρύματος: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ