Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Ποια θέματα θα συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις


Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής  συνεδριάζει  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417)  την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα  7:30 μ.μ. με θέματα:

– Έγκριση 8ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.
– Mερική   τροποποίηση    του    Οργανισμού   Εσωτερικής Υπηρεσίας Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής. (απόφαση 81/15 του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.).
– Έγκριση σχεδίου κανονισμού λειτουργίας Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών Δήμου Αγίας Παρασκευής, (άρθρο 78 παρ.1 Ν.3852/2010).
– Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης για την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες στα μαθήματα του Δια Βίου Μάθησης για το έτος 2014-2015.
– Έγκριση υλοποίησης Θεατρικών –Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στα σχολεία της Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης.
– Λήψη απόφασης για (α) την έγκριση παράτασης της συμβατικής συνολικής προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Αρχιτεκτονική Μελέτη Ανέγερσης Δημαρχιακού Μεγάρου Αγίας Παρασκευής» (β) την έγκριση παράτασης της συμβατικής συνολικής προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Στατικές, γεωτεχνικές και μελέτες Η/Μ εγκαταστάσεων για την ανέγερση του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Αγίας Παρασκευής». (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Ε. Πετσατώδη).
– Επιστροφή ποσού 3.877,28 €, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα από την υπάλληλο του Δήμου μας Μαγκανάρη Δέσποινα.
– Παραχώρηση οθονών και πληκτρολογίων στους Παιδικούς Σταθμούς.
– Κοπή ή μη δένδρων.
– Επιστροφή ή μη ποσού 100,00€, στην κα Ευανθία Γεωργιάδη, ως αχρεωστήτως εισπραχθέν.
– Έγκριση της διενέργειας  προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ,ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» προϋπολογισμού 272.064,65€ πλέον Φ.Π.Α. 35.659,95€ σύνολο 307.724,59€.
– Έγκριση πρακτικού της Επιτροπής καταστροφής αναλώσιμων υλικών.

Με νεώτερη ενημέρωση που είχαμε από το Δήμο η ανωτέρω συνεδρίαση ματαιώνεται. Διαβάστε το γιατί εδώ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ