Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Στον Άγιο Ιερόθεο ο Ρούμπης

Δημοσιεύθηκε

στις


Τον νεαρό, αλλά συνάμα ταλαντούχο τερματοφύλακα Φώτη Ρούμπη απέκτησε ο Άγιος Ιερόθεος. Ο 20χρονος τερματοφύλακας αγωνιζόταν στον Άγιο Δημήτριο και πρόκειται για μια ξεχωριστή περίπτωση. Από την πλευρά του ο Άγιος Ιερόθεος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίος γνωστοποιεί το θέμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος του Άγιου Ιερόθεου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Φώτη Ρουμπή. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας είναι 20 χρόνων, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και την περσινή σεζόν έπαιξε για λογαριασμό του Αγίου Δημητρίου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ (1ος ΟΜΙΛΟΣ). Πέρα από την ιστορική ομάδα του Μπραχαμίου, ο Ρουμπής έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ΑΠΚΟ Δροσιάς (Ομάδα που συμμετείχε στην Α’ ΕΠΣ Εύβοιας) και Αστέρα Εύβοιας (Ομάδα που συμμετέχει στην Β’ ΕΠΣ Εύβοιας).  Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου απέκτησε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και γι αυτό το λόγο αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αγίου Δημητρίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της, Μανώλη Τζινευράκη, για την παραχώρηση του νεαρού τερματοφύλακα».
Ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άγιου Ιερόθεου, λέγοντας τα ακόλουθα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια θέτει πρωταγωνιστικούς στόχους και απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου ο Άγιος Ιερόθεος να πετύχει τους στόχους του και πιστεύω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν και με έφεραν στην ομάδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ