Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Νέα Ερυθραία: Τι θα συζητηθεί στο Κοινοτικό Συμβούλιο

Δημοσιεύθηκε

στις


                    
Το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Ν. Ερυθραίας, καλεί  σε τακτική συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου του Δήμου την Δευτέρα  30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 19:00 στο κτίριο της Αθανασίου Διάκου 31, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
– Λήψη απόφασης για χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων και μείωση ή απαλλαγή από δημοτικά τέλη.
– Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ) – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ), επί της οδού ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 5, στο Ο.Τ.15, στη Δ.Ε. Ν. Ερυθραίας, στην υπό σύσταση εταιρεία Δ. ΒΑΚΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.».
– Ανανέωση άδειας χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων, στην εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ», με δ.τ. «SIX POT», επί της οδού ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 144, στη Δ.Ε. Ν. Ερυθραίας, για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.
– Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Αγ. Αναργύρων στην Ν. Ερυθραία.
– Παραχώρηση θέσεων στάθμευσης έμπροσθεν παιδικών σταθμών στην Δ.Ε. Ν. Ερυθραίας.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ