Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

Ολοκληρώνονται οι φυτοτεχνικές εργασίες στο Άλσος Σκοπευτηρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Άλσος  Σκοπευτηρίου, έκτασης 16 στρεμμάτων, πραγματοποιήθηκαν κλαδεύσεις υψηλών δένδρων για ασφάλεια, κλαδοκαθαρισμοί πλατύφυλλων και διαμόρφωση καλλωπιστικών θάμνων για την εξυγίανση της συστάδας.

Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Αναπλάσεις πάρκων και αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Καισαριανής».
Φυτεύτηκαν 1500 καλλωπιστικοί θάμνοι και ποώδη φυτά αρωματικά ελληνικής χλωρίδας ( ελλίχρυσο, σάλβια, δενδρολίβανο,τσιμισίρι, μυρτιά , κουτσουπιά), με τη χρήση 52 διαφορετικών ειδών, ώστε να εξασφαλίζεται η χρωματική ποικιλία με την ανθοφορία τους, την υφή και το χρώμα του φυλλώματος τους καθώς και με την κόμη τους.
Επίσης έγινε επανασπορά 1.800 μ2 γκαζόν και επεκτάθηκε το αυτοπότισμα σε όλα τα παρτέρια.
O Δήμος Καισαριανής καλεί όλους τους επισκέπτες του χώρου να προστατεύσουν τα νέα φυτά, το γκαζόν και το σύστημα αυτοποτίσματος, καθώς και όσους συνοδεύουν κατοικίδια να εφαρμόζουν την ισχύουσα νομοθεσία, να μην ελευθερώνουν τα σκυλιά και να φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου σεβόμενοι τους επισκέπτες και τα μικρά παιδιά που παίζουν στο χώρο του πάρκου.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ