Connect with us

Ιλίου

Με πολλές εκπλήξεις η «Λευκή Νύχτα» στο Ίλιον

Published

on

Αρνητική κατάληξη είχε η συμμετοχή του Θάνου Μικρούτσικου και του Μίλτου Πασχαλίδη στη «Λευκή Νύχτα» του Δήμου Ιλίου, καθώς η εταιρεία που έχει την αποκλειστικότητα των καλλιτεχνών ενημέρωσε ότι λόγω «πολιτικής φόρτισης», δεν μπορούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Μάλιστα, το γεγονός εξόργισε τη Διοίκηση του Δήμου που είχε συμφωνήσει πριν από 50 μέρες με την εταιρεία, ωστόσο αντικατέστησε τους εν λόγω καλλιτέχνες με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Αργυρό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στις προηγούμενες εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας» συμμετείχαν γνωστοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Κώστας Χατζής, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Πετρολούκας Χαλκιάς, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Ελένη Πέττα, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σαρρής, η Στέλλα Κονιτοπούλου, οι Έμμετρον και πολλοί άλλοι.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος για το θέμα:

«Έχουμε δημιουργήσει πολλούς θεσμούς για την πόλη μας. Η «Λευκή Νύχτα» είναι ένας από αυτούς και έχει διττό σκοπό. Θέλουμε να προσφέρουμε δωρεάν ψυχαγωγία σε όλους τους πολίτες, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ταυτόχρονα όμως, δημιουργούμε έναν πόλο έλξης για την πόλη μας, έτσι ώστε οι επισκέπτες από άλλες περιοχές να έρθουν και να γνωρίσουν το Ίλιον, να περπατήσουν στους δρόμους και τους πεζόδρομους, να διασκεδάσουν στη φιλόξενη πόλη μας και να ξαναέρθουν στο μέλλον».

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ