Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Με ποικιλία εκδηλώσεων έρχεται το Φεστιβάλ Ρεματιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

                                                                                                                                           
Σε πείσμα των καιρών και πιστός στις αρχές της αλληλεγγύης και της ελεύθερης πρόσβασης στα πολιτισμικά αγαθά, ο Δήμος Χαλανδρίου ανακοινώνει το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Ρεματιάς που ξεκινά την 1η Ιουλίου υπό τον τίτλο «Νύχτες Αλληλεγγύης».

Οι «Νύχτες Αλληλεγγύης» αποτελούν μια προσπάθεια να υπάρχει κάθε καλοκαιρινή βραδιά μια γιορτή στη Ρεματιά και να γίνει το Θέατρο ένας τόπος συνάντησης των πολιτών με τους καλλιτέχνες και τα έργα τους.
Από τις 54 συνολικά εκδηλώσεις οι 11 έχουν εισιτήριο ενώ στις 43 η είσοδος είναι ελεύθερη. Σε αυτές καλούνται οι θεατές να συνεισφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου,  το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.
Στο Φεστιβάλ Ρεματιάς θα δοθούν συνολικά 24 θεατρικές παραστάσεις και 30 μουσικές και χορευτικές. Ανάμεσα στις συναυλίες, τρεις θα είναι από τη Φιλαρμονική του Δήμου συνεργαζόμενη και με άλλους μουσικούς.
Συναυλία με ελεύθερη είσοδο θα δοθεί επίσης και από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, η οποία θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια των Beatles σε ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας του Νίκου Πλατύραχου.
Οι εκδηλώσεις θα γίνονται στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς με ώρα έναρξης εκδηλώσεων Ιουλίου: 9.00 μ.μ., ενώ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου: 8.30 μ.μ.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ