Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Πού θα βρείτε πάρκα σκύλων για τον τετράποδο φίλο σας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη δημιουργία δύο Δημοτικών Πάρκων Σκύλων προχωρά ο Δήμος

Ιλίου με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα Πάρκα Σκύλων είναι ιδανικοί χώροι για τους τετράποδους φίλους, περιφραγμένοι και ασφαλείς, μέσα στους οποίους θα καλύπτουν την ανάγκη για εκτόνωση, άσκηση και κοινωνικοποίηση, χωρίς να παρεμποδίζουν ή να παρεμποδίζονται.
Η ευαισθησία του Δήμου Ιλίου επεκτείνεται και στον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν οι χώροι αυτοί, τους κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται, καλύπτοντας, παράλληλα, όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που θα πρέπει να πληρούν για την ασφάλεια των σκύλων και των ιδιοκτητών τους.  Στους κανόνες λειτουργίας θα εντάσσονται, για παράδειγμα, η τήρηση του εμβολιασμού και το ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας των ζώων που επισκέπτονται τα Πάρκα Σκύλων, η ηλεκτρονική ταυτοποίηση (microchip) που θα πρέπει να διαθέτουν, η τήρηση των κανόνων καθαριότητας του δημόσιου χώρου κλπ.
Ο Δήμος έχει μεριμνήσει και για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, και σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ζώων Αθηνών πραγματοποιείται εμβολιασμός, αποπαρασίτωση, ηλεκτρονική ταυτοποίηση, στείρωση, κτηνιατρικός έλεγχος και θεραπεία όπου χρειάζεται, καθώς και πλήρης αποθεραπεία πριν επιστρέψουν στην πόλη.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ