Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

3ος Αγώνας Δρόμου “Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο 3ος αγώνας δρόμου με τίτλο «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»: εκεί που γράφηκε η Ιστορία τους, προκηρύχθηκε από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής-Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνος, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Ν. Ιωνίας, το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού ( ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) και τον Γυμναστικό Σύλλογο «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 9:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο 3ος αγώνας δρόμου επί δημοσίας οδού, ως αφιέρωμα στους Πρόσφυγες της Μ. Ασίας, που ήρθαν μετά την Μικρασιατική Καταστροφή και εγκαταστάθηκαν το 1923, στους συνοικισμούς της Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Χαλκηδόνας και Ν. Ιωνίας.

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν. Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η Λεωφόρος Δεκελείας, το σημείο μπροστά από το κτίριο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) – Δεκελείας 152 & Ατταλείας – Ν. Φιλαδέλφεια και απέναντι από το μνημείο Μικρασιατών στο πάρκο Αλησμόνητες Πατρίδες.

Και οι δύο αγώνες θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, μέχρι και την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 14:00. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνουν δεκτές οι δηλώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ