Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ένας «Ίωνας» στην κορυφή του κόσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Παναγιώτης Παπανικολάου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

 

Στην κορυφή του κόσμου ανέβηκε ο Παναγιώτης Παπανικολάου, καθώς ο αθλητής του Α.Σ. Ίωνες (με έδρα το Ηράκλειο Αττικής) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων – Βετεράνων που πραγματοποιήθηκε στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ Ίωνες σχετικά με την πρόσφατη αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου τονίζει: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων – Βετεράνων ολοκληρώθηκε με την Εθνική μας ομάδα να καταλαμβάνει την 4η θέση.
Μεγάλη συνεισφορά και του αθλητή του Α.Σ ΙΩΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ κερδίζοντας ένα χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία – 70 Εφήβων και ένα χάλκινο μετάλλιο στα ομαδικά Εφήβων έχοντας παίξει πέντε αγώνες στο ατομικό και δύο στο ομαδικο, όλους νικηφόρους.
Στην πρώτη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα ο Παπανικολάου απέδειξε πόσο άξιος και ικανός αθλητής είναι αφήνοντας πολλές ελπίδες για ένα λαμπρό μέλλον. Ο ίδιος σεμνά θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία του: Την ελληνική αποστολή τους προπονητές, τον πρόεδρο, τους συναθλητές του, τη μητέρα του άλλα κυρίως τον προπονητή του Ηλία Ασπιώτη που ακούραστα και μεθοδικά με πολύ κόπο και αγάπη τον έφτασε στην κορυφή…».

Επέστρεψαν από το Μινσκ της Λευκορωσίας με 18 μετάλλια
Πλήθος κόσμου επιφύλασσε εντυπωσιακή υποδοχή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στους αθλητές και τις αθλήτριες που εκπροσώπησαν τα ελληνικά χρώματα και διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF εφήβων, νεανίδων και βετεράνων, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Μινσκ της Λευκορωσίας.
Τα μέλη της εθνικής μας ομάδας επέστρεψαν θριαμβευτές, μετά την εκπληκτική τους παρουσία στην κορυφαία διοργάνωση και την κατάκτηση συνολικά 18 μεταλλίων, τέσσερα εκ των οποίων είναι χρυσά, τρία αργυρά και έντεκα χάλκινα.

Οι εθνικές διακρίσεις
Ο Παναγιώτης Παπανικολάου με εκπληκτική εμφάνιση, η Παρασκευή Τσελέκογλου με το δυναμικό της παιχνίδι, η Κωνσταντίνα Καμτσόγλου σε έναν συγκλονιστικό ελληνικό τελικό και η αειθαλής Ιωάννα Κωστοπούλου από τις βετεράνες απέσπασαν τα χρυσά μετάλλια σκορπίζοντας χαμόγελα στους προπονητές της ομάδας.
Ο Κώστας Παμπόρης, η Χριστίνα Ράμου, η Αιμιλία – Δήμητρα Κτένα, ο Βασίλης Αλιάτης και η Διονυσία Παπαδάτου στις εναέριες τεχνικές νεανίδων κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες τους. Η Βάγια Καραβεζίρη, ο γερόλυκος Άρης Παυλίδης και ο Βαγγέλης Κελεσίδης κατέκτησαν τα αργυρά μετάλλια στις μάχες.
Η ομάδα των βετεράνων στην κατηγορία Ανδρών παρά τους πολλαπλούς τραυματισμούς κατόρθωσε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο τόσο στις θραύσεις όσο και στις μάχες ενώ επίσης η ομάδα των γυναικών στις βετεράνες αθλήτριες με μια συγκλονιστική προσπάθεια κατέκτησε επίσης το χάλκινο μετάλλιο.
Ο ακαταμάχητος βετεράνος αρχηγός της ομάδος Λάζαρος Παπαγερίδης δήλωσε «συγκλονισμένος για την υπερπροσπάθεια των αθλητών και τη συγκομιδή των μεταλλίων», ενώ ο προπονητής Παναγιώτης Μάσκας συμπλήρωσε ότι «ήταν αναμενόμενη η επιτυχία λόγω της επιμονής και της μεθοδική προετοιμασία».

Εξαιρετικό το 14ο προπονητικό καμπ
Να επιστρέψουμε στις δραστηριότητες του Α.Σ. Ίωνες, καθώς ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 14ο προπονητικό καμπ στην Χαλκιδική. Ο Σύλλογος έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους και την προσπάθεια που κατέλαβαν στις διπλές προπονήσεις που πραγματοποιούνταν κάθε μέρα. Παράλληλα, συγχαρητήρια δόθηκαν και στους γονείς για την στήριξή τους και την άψογη συνεργασία τους με τον δάσκαλο των Ιώνων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ