Εργασία
“Ξεπαγώνουν” οι προσλήψεις στο δημόσιο

Συνεχίζονται οι διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού από τους φορείς, μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και τη λήξη της αναστολής των διαδικασιών προσλήψεων, λόγω της προεκλογικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ. Επομένως, σύμφωνα με την ανεξάρτητη αρχή, οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής και ενστάσεων κατά των πινάκων κατάταξης, στο πλαίσιο διαδικασιών πρόσληψης μονίμου και τακτικού προσωπικού καθώς επίσης και προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου, οι οποίες είχαν ξεκινήσει πριν από την 31η Δεκεμβρίου 2014 και ανεστάλησαν, συνεχίζονται κανονικά και μέχρι τη συμπλήρωση του κατά περίπτωση εναπομείναντος χρονικού διαστήματος.
Ειδικότερα:
• Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην Προκήρυξη του ΑΣΕΠ 6Κ/2014 (ΦΕΚ 18/16-12-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), η οποία αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα θέσεων μονίμου προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, επαναπροσδιοριζόμενη κατά τα ανωτέρω, αρχίζει στις 2 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και λήγει τη 16η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα.
• Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην Προκήρυξη του ΑΣΕΠ 7Κ/2014 (ΦΕΚ 19/23-12-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), η οποία αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου – ειδικότητας Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας, επαναπροσδιοριζόμενη κατά τα ανωτέρω, αρχίζει στις 4 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Τετάρτη και λήγει τη 18η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τετάρτη.
Επίσης, θα υλοποιηθούν και οι προσλήψεις συμβασιούχων στους δήμους που είχαν σταματήσει την προεκλογική περίοδο δημιουργώντας προβλήματα στη λειτουργία διάφορων υπηρεσιών όπως καθαριότητα και παιδικοί σταθμοί.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ