Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

Πρόσληψη ατόμων για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις



Eγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης η πρόσληψη ατόμων για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Οι εν λόγω θέσεις αφορούν θέσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε ΟΤΑ για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο ῾Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής῾. Σύμφωνα με την απόφαση (Αρ. πρωτ.16544/25-08-15) που ψήφισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ οι  θέσεις κατανέμονται σε 7 θέσεις ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 1 θέση ΥΕ Βοηθών Μαγείρων, 4 θέσεις ΥΕ καθαριστριών.
Στην ενημερωτική ανακοίνωση του Δήμου τονίζονται τα εξής: “Με αυτη την πολύ θετική εξέλιξη ενισχύονται περαιτέρω οι κοινωνικές δομές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και συγκεκριμένα οι Παιδικοί Σταθμοί, στοχεύοντας στην εύρυθμη λειτουργία τους, ενώ ταυτόχρονα θα εξυπηρετηθούν καλύτερα τα παιδιά και το προσωπικό σε αυτούς. Το εν λόγω Πρόγραμμα, χρηματοδοτείται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έτσι δεν επιβαρύνεται οικονομικά ο Δήμος ή οι δημότες”.
Επιπλεόν, να αναφερθεί ότι εγκρίθηκε και μια 1 θέση ιατρού, ειδικότητας γενικής ιατρικής για τις ανάγκες του ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ