Ελάτε στην παρέα μας

Γενικά άρθρα

Ευχαριστήρια και Συγχαρητήρια προς το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Μαζί Για Την Κάσο» που συμμετέχει ενεργά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ηρωικής Νήσου Κάσου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους οδηγούς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για τις εξαιρετικές δράσεις που έκαναν στο νησί μας, την Ηρωική Νήσο Κάσο.

Μέσα από τον εθελοντισμό, το κέφι, το μεράκι και το ήθος που δείξατε σε όλες τις δραστηριότητες σας, μας έδωσαν ένα πολύτιμο μάθημα για την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

 

Οι δράσεις σας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και εμπνέουν όλους μας να συμμετέχουμε ενεργά στην κοινότητα. Η συμβολή σας είναι ανεκτίμητη και μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Η εμπειρία και η καθοδήγησή σας είναι πολύτιμες για εμάς, και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα επαναληφθεί στο μέλλον και θα επιφέρει σημαντικά οφέλη στους νέους μας και στο νησί μας συνολικά.

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την προσφορά σας. Αναμένοντας μια συνέχεια της παρουσίας και συνεργασίας σας, επ’ ωφέλεια του ακριτικού νησιού μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ