Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Ξεκίνησαν οι διαλέξεις στο “δημοτικό πανεπιστήμιο”

Δημοσιεύθηκε

στις


Με τις διαλέξεις των καθηγητών Βασίλειου Σακκά και Ανδρέα Βοσκού, ξεκίνησε η πρώτη εβδομάδα του Ακαδημαϊκού έτους 2013 -2014 για το “Δημοτικό Πανεπιστήμιο” Περιστερίου, το οποίο παρέχει στους συμμετέχοντες δωρεάν ποιοτική γνώση, στα πλαίσια της δια βίου μάθησης.
Η φετινή συμμετοχή των Περιστεριωτών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο φέτος για την παρακολούθηση των θεματικών ενοτήτων, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ επιστημονικό φάσμα, από την λογοτεχνία και την ιστορία, μέχρι τις θετικές επιστήμες, τις διεθνείς σχέσεις και την ψυχολογία.
Στο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δημοτικού Πανεπιστημίου Περιστερίου Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου τόνισε: «Είμαι μια σημαντική ευκαιρία για όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να διευρύνουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες. Η επιστημονική αλήθεια και η εμπεριστατωμένη γνώση αποτελούν ένα από τα σπουδαιότερα εφαλτήρια για την πρόοδο των ανθρώπινων κοινωνιών».
Εκλεκτά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα του Δήμου Περιστερίου, πιστοποιώντας με την συμμετοχή τους το υψηλό επίπεδο γνώσης που παρέχει το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο.
   
                

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ