Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Οι μαθητές κέρδισαν το χειροκρότημα

Δημοσιεύθηκε

στις


Μια παράσταση γεμάτη θεατρικά δρώμενα, τραγούδια, χορούς αλλά και αναμνήσεις από τα μαθητικά χρόνια στο δημοτικό, ετοίμασαν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής, την οποία και παρουσίασαν στην γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους, που έλαβε χώρα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου «Ηρακλείου Σχολικά Δρώμενα 2015».  
Πέραν από το χειροκρότημα, οι μαθητές ανταμείφτηκαν με τα αναμνηστικά αποφοίτησης που τους απένειμε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου τους, όπως επίσης και από τα αναμνηστικά συμμετοχής στο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου, τα οποία έδωσε στα παιδιά η αντιδήμαρχος Παιδείας Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου.
Στην γιορτή παρευρέθησαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, η αντιδήμαρχος της πόλης, Μαριάννα Ζούρου, η πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Σχολικής, Μίνα Παναγιωτακοπούλου, η πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού, Μαίρη Αρώνη, ο σχολικός σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θ. Γούπος, ο διευθυντής της σχολικής μονάδας Κ. Χατζημπύρος, καθώς και ο πρόεδρος Γ. Δαρεμάς, η γραμματέας Α. Στάμου και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ