Ηρακλείου Αττικής
Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής πραγματοποίησε εργασίες στα σχολεία κατά τη διάρκεια των γιορτών

Νίκος Μπάμπαλος: «Τα σχολεία και τα παιδιά μας ύψιστη προτεραιότητα και στη νέα δημοτική θητεία. Αυξήσαμε τον προϋπολογισμό για το 2024».
Νέο γύρο εργασιών στην κατεύθυνση της συντήρησης και της διαρκούς αναβάθμισης των υποδομών των σχολικών μονάδων της πόλης πραγματοποίησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, εκμεταλλευόμενος το διάστημα των διακοπών των Χριστουγέννων, όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε ευκαιρία που τα σχολεία είναι για παρατεταμένο χρόνο κλειστά.
Έτσι, σε αυτές τις δύο εβδομάδες, τα συνεργεία του Δήμου σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές προχώρησαν σε επιδιορθώσεις, βελτιώσεις αλλά και την προσθήκη νέων κατασκευών που κάνουν τα σχολεία του Ηρακλείου πιο ασφαλή, λειτουργικά και φιλικά για τα παιδιά.
Στις κυριότερες εργασίες που έγιναν: το βάψιμο των εσωτερικών χωρών του 3ου Δημοτικού και του 6ου Γυμνασίου, οι ανακαινίσεις των αύλειων χώρων και οι κατασκευές νέων γηπέδων μπάσκετ στο 14ο Δημοτικό και το 3ο Λύκειο, η αναβάθμιση του γηπέδου μπάσκετ στο 2ο Λύκειο, το νέο κιόσκι που τοποθετήθηκε στην αυλή του 7ου Δημοτικού, η αναβάθμιση της υποδομής για το διαδίκτυο στο 4ο Δημοτικό κ.α.
Το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου
«Τα σχολεία και τα παιδιά μας αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητα για τη δημοτική μας αρχή και σε αυτή τη νέα δημοτική θητεία. Το έργο της διαρκούς αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων δεν πρόκειται να σταματήσει, απεναντίας εντατικοποιείται με κάθε ευκαιρία που τα σχολεία είναι κλειστά και μπορούμε πιο άνετα να πραγματοποιούμε παρεμβάσεις. Θυμίζω, στον προϋπολογισμό του 2024 έχουμε προβλέψει αύξηση των δαπανών για τα σχολεία μας, για τα παιδιά μας, για να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ