Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Ο Μάκης Καλαράς στα σχολεία του Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις


Ένα από τα πιο χρήσιμα μαθήματα που μπορούν να δοθούν για τη ζωή, αυτό της συνεχούς προσπάθειας, παραδίδει ο Ηρακλειώτης παραολυμπιονίκης, Μάκης Καλαράς, ο οποίος, μετά από την πρόσκληση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, μετέχει στην σχετική εκστρατεία ενημέρωσης που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα στα σχολεία της πόλης.
Με το μήνυμα πως πρέπει να προχωράμε, να παλεύουμε, να μην εγκαταλείπουμε ποτέ την προσπάθεια, παρά τις όποιες αντιξοότητες, σε ό,τι θέτουμε ως στόχο στη ζωή μας, ο Μάκης Καλαράς, με την στήριξη των ανθρώπων του Τμήματος Παιδείας του Δήμου, επισκέπτεται τους μαθητές του Ηρακλείου μιλώντας τους – μέσα στα υπόλοιπα – για την αξία του αθλητισμού, της διατροφής, της φροντίδας και της προστασίας του σώματος. Ο ίδιος δηλώνει εντυπωσιασμένος από το ενδιαφέρον που δείχνουν τα παιδιά, τις ερωτήσεις τους αλλά και την ανταπόκριση που έχει το μήνυμά του.
Στις μέχρι τώρα ομιλίες του παραολυμπιονίκη το παρών έχουν δώσει η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου, και η πρόεδρος της Α’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Μίνα Παναγιωτακοπούλου.
Ο Μάκης Καλαράς έχει ήδη βρεθεί στο Ειδικό Σχολείο της πόλης και στο 1ο Δημοτικό, ενώ το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι επισκέψεις και στα υπόλοιπα σχολεία, ανάλογα, βέβαια, με το βαρύ πρόγραμμα ενός πρωταθλητή.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ