Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Δίπλα στους μαθητές ο Ανδρέας Παχατουρίδης

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης είχε πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με μαθητές της Γ’ τάξης του 16ου Γυμνασίου, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου της πόλης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των μαθητών και με σκοπό την ενημέρωση τους, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και τις αρμοδιότητες του Δήμου Περιστερίου. Ο κ. Δήμαρχος μίλησε στους μαθητές για την ιστορία της πόλης ξεκινώντας από τη δημιουργία των προσφυγικών συνοικιών ως το Περιστέρι του σήμερα, το οποίο χαρακτήρισε ως “Μια κιβωτό γεμάτη Ελλάδα”.
Αναφερόμενος στο έργο που γίνεται σήμερα στην πόλη ο κ. Παχατουρίδης τόνισε: «Τα τελευταία χρόνια στην πόλη γίνεται σπουδαίο έργο σε όλους τους τομείς. Όσον αφορά τις φιλοδοξίες μας για το Περιστέρι, το όριο μας είναι ο ουρανός. Το καλύτερο Περιστέρι όμως είστε εσείς, γιατί είστε το μέλλον της πόλης».
Ο κ. Θεοδωράκος ενημέρωσε τους μαθητές για τις αρμοδιότητες του Δήμου σχετικά με τα σχολεία και την κοινωνική πολιτική που αφορά του φοιτητές της πόλης και επισήμανε πως είναι πολύ σημαντικό οι δημότες να αντιλαμβάνονται τους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους ως το μεγάλο μας σπίτι.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ