Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

“Σχολικά Παράσιτα” κάθε Κυριακή

Δημοσιεύθηκε

στις

Η εκπομπή του 1ου ΓΕΛ Ηρακλείου Αττικής που οργανώνει και συντονίζει η καθηγήτρια Βιβή Τσελέντη και ξεκίνησε με τον Μάριο Λιάγκη επανήλθε στη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού Επικοινωνία 94fm. Μετά από ένα χρόνο απουσίας η εκπομπή επανήλθε ανανεωμένη και με πλούσια θεματολογία σε νέα ώρα. Κάθε Κυριακή απόγευμα από τις 18.00 έως τις 20.00 το βράδυ.
Στην πρώτη εκπομπή ο Μάριος Λιάγκης έδωσε το στίγμα της εκπομπής κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση πως ξεκίνησε η εκπομπή και πως έφτασε στον αέρα του Επικοινωνία. Την δεύτερη ώρα με αφορμή την 1η Νοεμβρίου που έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα δωρεάς οργάνων έκαναν μια παρουσίαση – ενημέρωση σχετικά με το θέμα, μίλησαν για κινηματογράφο και άλλα θέματα και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο Σάββατο 17 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρουν στην σελίδα τους στο facebook «Με όλα τα νέα που μας αφορούν, θέματα και ζητήματα, μουσική, αθλητισμό, τέχνες, συναυλίες, διαγωνισμούς και πολλά ακόμη. Μία νεανική εφημερίδα για όλα τα σχολεία του Ηρακλείου, για όλους τους μαθητές της Αττικής για όλους όσοι θέλουν να μάθουν τι και πως, γιατί και ποιος, που και πότε, ό, τι λένε οι νέοι και ό, τι πρέπει να ξέρουν για να νιώθουν κι αυτοί νέοι. Είμαστε τα σχολικά παράσιτα και βρισκόμαστε παντού! Άκουσέ μας και γίνε κι εσύ Σπα!»

Τα ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ μεταδίδονται κάθε Κυριακή 18.00 – 20.00 από την συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του σταθμού www.94fm.gr

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ