Αθλητισμός
Λαμπερό γκαλά ρυθμικής γυμναστικής
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2015/06/images_906_agiosdimitrios_gimnastiki.jpg)
Πανέμορφα μικρά και μεγάλα κορίτσια λάμπρυναν με την παρουσία τους το γκαλά ρυθμικής γυμναστικής που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο “Ολυμπιονίκη Μαρίας Ελένης Κορδαλή” Αγίας Βαρβάρας την Κυριακή 14 Ιουνίου και ενθουσίασαν το κοινό που γέμισε τις εξέδρες του.
Συνολικά, αγωνίστηκαν 28 αθλήτριες σε ατομικά και ομαδικά προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής είτε ελεύθερα είτε με σχοινάκια, στεφάνια και κορδέλες. Οι επίπονες προπονήσεις όλης της χρονιάς έφεραν τα σπουδαία αποτελέσματα που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και για το λόγo αυτό όλες οι αθλήτριες καταχειροκροτήθηκαν από όλους όσους βρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση.
Στη λήξη των επιδείξεων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών σε όλες τις συμμετέχουσες αθλήτριες από την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑΒ, κα Αντωνία Σιούτη, τους Αντιδημάρχους, κ.κ. Θεμιστοκλή Νταβιο και Παντελή Πρεντάκη, καθώς και από την Αντιπρόεδρο της ΔΗΚΕΑΒ, κα Σοφία Κοσμίδου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας